Werkwijze

Filmakers Business werkt altijd op dezelfde manier. Beproefd. Duidelijk. Overzichtelijk. Geen verrassingen. Gericht op heldere communicatie, waarbij we jou als opdrachtgever constant blijven meenemen in het proces. We willen uiteindelijk alle twee hetzelfde: Een geweldige videoproductie voor jouw bedrijf!

Eerste contact
Jij neemt via mail, onze appservice, ons (mobiele) telefoonnummer contact met ons op. We maken een afspraak voor een kop koffie/thee bij jou op kantoor en wij vragen de klantbehoefte uit.
Concept creatie
Als we weer terug zijn dan schrijven we een debrief, waarin alle dingen staan die we met jou hebben besproken. Die sturen we naar jou en vragen je of we wat gemist hebben. Als de inhoud oké is, dan maken wij een concept. Jij blij? Wij blij! Vervolgens sturen wij jou via ons offertesysteem een voorstel ex btw en kilometervergoeding, waarin alles helder staat omschreven.
Akkoord offerte
Jij geeft online akkoord op de offerte.
Script & aanbetaling
Met het concept in onze handen schrijven wij vervolgens het script en vragen we jou een voorzichtige aanbetaling van 25% tot 40% van het totaal geoffreerde bedrag. De hoogte van de aanbetaling ligt doorgaans aan de hoogte van het bedrag en de hoeveelheid draaidagen.
Locaties en draaidagen
Wij bezoeken eventuele locaties en maken afspraken met jou over de draaidag(en). Vervolgens komen we langs om jouw productie te draaien!
Versie 1
Daags na het draaien beginnen we met de energie van de dag ervoor met de montage van V(ersie)1. Als V1 klaar is dan sturen wij jou het tussenresultaat in lage resolutie.
Feedback
Wij ontvangen van jou, als dat nodig is, een lijst met feedback. Die feedback verwerken wij vervolgens in de V2 in lage resolutie.
Final Version
Als er geen verdere opmerkingen zijn dan sturen wij jou de final version in hoge resolutie en wensen wij jou veel plezier en succes met het verspreiden van de video! Heel af en toe is een klus dermate groot dat wij meerdere V sessies begroten. Dat doen wij altijd i.o.o. met jou. Wij sturen jou de restant rekening en hopen op een vruchtbare samenwerking voor nu en in de toekomst.
Wil je een  
bedrijfsfilm?
3D presentatie?
commercial?
aftermovie?
werving video?
instructie video?
dronefilm?

Maak een afspraak en wij maken een concept voor jouw video. Na akkoord op het concept schrijven wij het script en plannen een draaidag in. Na oplevering van de eerste versie volgt een feedbackronde. Deze feedback verwerken wij in versie twee.  Als er geen opmerkingen meer zijn ontvang je de “Final Version” en kan het verspreiden van jouw unieke video beginnen!

Vraag informatie aan