About us

Leer ons kennen

Filmakers Business, onderdeel van Filmakers van Bob van der Put, is jong, klein, modern, flexibel, snel. Gespecialiseerd in lekkere, vloeiend lopende, spannende, sexy, story-tellende, emotionele, catchy video-content voor het MKB! Onze concepten en content worden breed en succesvol ingezet door het Midden- en Kleinbedrijf als essentieel onderdeel van hun online strategie. Omdat wij een klein team zijn, is de communicatie lekker kort en dat komt de aflevertijd van de video altijd ten goede. Dus geen lange wachttijden. We komen, plannen, schieten, (her)monteren en zijn klaar. Bovendien kunnen wij op elk gewenst moment in de productie terugvallen op de expertise van Bob. Welke boodschap je ook wilt zenden, hoe groot (of klein) je budget ook is? Onze video’s vertellen altijd een goed verhaal!

Wat zeggen onze klanten

Ik was voor mijn bedrijf opzoek naar een mooie bedrijfsfilm die we konden inzetten voor verschillende communicatie kanalen. Na uitgebreide research kwamen we via een kennis uit bij Filmakers Business. De film die ze voor hen hadden gemaakt viel ons in de smaak, precies wat we voor ogen hadden!

Zowel de voorbereiding, opnames als het opleveren van onze film verliep soepel, professioneel en vlot. We zijn enorm blij met het eindresultaat!
Lisanne
International Hospitality
Het was voor de OHB van belang dat de sfeer die we tijdens ons strandfeest in Giethoorn wilden neerzetten goed in beeld zou worden gebracht en door de kijker ook als zodanig te beleven is. De kracht van Filmakers Business is dat ze tussen het publiek bewegen zonder al te veel op te vallen. Daarmee worden de beelden spontaan en oprecht zoals ook in de aftermovie terug te zien is. Ze hebben net als een superspits de gave om op het juiste moment op de juiste plek te staan.

De samenwerking met Filmakers Business was uitstekend. Een professionele maar zeer toegankelijke houding waarmee ze een fantastisch eindproduct hebben weten neer te zetten. Op naar de volgende samenwerking!
Jos
De Oudheer Broeders
Een hecht team gezellige professionals die hun vak verstaan. Een geweldige draaidag waar de beleving van Bo-Bottles werd vormgegeven in een verhaal met een prachtig resultaat.
Chantal
Bo-Bottles
Mijn eerste echte ervaring bij het bedrijf filmmakers voelde gelijk goed. Het is een heel professioneel bedrijf. Ze denken met je mee, komen met goede ideeën en bieden goede service. Wij hebben samen met filmmakers een top dag/project kunnen neerzetten!
Kiki
Hogeschool voor de kunsten Utrecht
Wil je een  
bedrijfsfilm?
3D presentatie?
commercial?
aftermovie?
werving video?
instructie video?
dronefilm?

Maak een afspraak en wij maken een concept voor jouw video. Na akkoord op het concept schrijven wij het script en plannen een draaidag in. Na oplevering van de eerste versie volgt een feedbackronde. Deze feedback verwerken wij in versie twee.  Als er geen opmerkingen meer zijn ontvang je de “Final Version” en kan het verspreiden van jouw unieke video beginnen!

Vraag informatie aan