Filmakers Business maakt 3 soorten video-content:

Bouw een band op met jouw doelgroep

Grofweg specialiseert Filmakers Business zich in 3 soorten content. Iedere soort heeft zijn eigen doel, doelgroep en frequentie. Deze drie soorten content zou je gedurende het jaar in een soepele content strategie kunnen gieten die goed vol te houden is. Zo bouw je volgens Filmakers Business een band op met jouw doelgroep en die band levert uiteindelijk meer klanten, cliënten, gasten, omzet op.

De WOW content:

Bij dit soort content pak je helemaal uit. Deze video’s zijn meestal onderdeel van een grote marketingcampagne en creëren vaak een enorm bereik. Zo leert de doelgroep jouw product of merk middels een Bedrijfsvideo kennen. Je wilt dat deze content de WOW-factor heeft. Hier wil je indruk mee maken! Vaak neemt WOW content door de grootse aanpak een flink deel van het marketing budget in beslag. (€1500,- tot 25.000,- ex BTW per video. Je kunt het zo duur maken als je zelf wilt.)

De Lets-stay-Together content:

Dit type kun je zien als terugkerende content dat leuk en herkenbaar is voor de doelgroep. Denk aan testimonials, behind the scenes of event aftermovies. Met deze video’s wil je een band opbouwen met jouw doelgroep, zodat ze regelmatig terugkeren naar jouw kanalen en merk (€750,- tot €5000,- ex BTW per video. Ook hier ligt het er aan wat je allemaal wilt laten zien.)

De Increasing-your-Reach content:

Die content komt het vaakst terug in jouw marketing planning. Denk hierbij aan een- of tweewekelijkse momenten. Met deze content wil je nieuw publiek aantrekken en je bereik vergroten. Hoe? Door de kijker te helpen en jouw kennis te delen. Denk aan instructievideo’s, tips & tricks, productvideo’s en andere videovormen om kennis te delen. Hierbij is het erg belangrijk om jouw Increasing your Reach content online goed te positioneren, want potentiële kijkers zoeken vaak via Google naar deze video’s. Hier speelt de inhoud een veel prominentere rol dan de kwaliteit. Vaak zien we dat bedrijven het zelf doen. Wil je deze video’s goed geregisseerd hebben, waarbij de boodschap helder en duidelijk overkomt, laat het ons dan doen. (€500,- tot €1000,- ex BTW per video.)

Wil je een  
bedrijfsfilm?
3D presentatie?
commercial?
aftermovie?
werving video?
instructie video?
dronefilm?

Maak een afspraak en wij maken een concept voor jouw video. Na akkoord op het concept schrijven wij het script en plannen een draaidag in. Na oplevering van de eerste versie volgt een feedbackronde. Deze feedback verwerken wij in versie twee.  Als er geen opmerkingen meer zijn ontvang je de “Final Version” en kan het verspreiden van jouw unieke video beginnen!

Vraag informatie aan