Filmakers Business, altijd een goed verhaal!

Modern, flexibel en snel

Filmakers Business, onderdeel van Filmakers van Bob van der Put, is jong, klein, modern, flexibel, snel. Gespecialiseerd in lekkere, vloeiend lopende, spannende, sexy, story-tellende, emotionele, catchy video-content voor het MKB! Onze concepten en content worden breed en succesvol ingezet door het Midden- en Kleinbedrijf als essentieel onderdeel van hun online strategie. Omdat wij een klein team zijn, is de communicatie lekker kort en dat komt de aflevertijd van de video altijd ten goede. Dus geen lange wachttijden. We komen, plannen, schieten, (her)monteren en zijn klaar. Bovendien kunnen wij op elk gewenst moment in de productie terugvallen op de expertise van Bob. Welke boodschap je ook wilt zenden, hoe groot (of klein) je budget ook is? Onze video’s vertellen altijd een goed verhaal!

Hoe belangrijk is video?

Stap af van plaatjes met praatjes...

Zo belangrijk dat Instagram besloot te stoppen als foto-sharing app en in plaats daarvan helemaal voor video te gaan. Op 5 juli 2021 gaf Instagram aan niet langer een app te zijn om alleen maar foto’s te delen. Dat geeft aan hoe belangrijk video nu is. Het is eigenlijk heel simpel; mensen willen gewoon vermaakt worden. Tegenwoordig wil iedereen de Netflix-ervaring. Deze behoefte aan entertainment is niet alleen duidelijk zichtbaar bij consumenten van B2C. B2B publiek verslindt ook originele, on-demand, verhaalgedreven video content, zoals beroemd gemaakt door Netflix. Ons devies: Stap af van plaatjes met praatjes en stap over naar leuke videocontent gemaakt door Filmakers Business!

Filmakers Business maakt 3 soorten video-content:

Het start met een goed verhaal

Grofweg specialiseert Filmakers Business zich in 3 soorten content. Iedere soort heeft zijn eigen doel, doelgroep en frequentie. Deze drie soorten content zou je gedurende het jaar in een soepele content strategie kunnen gieten die goed vol te houden is. Zo bouw je volgens Filmakers Business een band op met jouw doelgroep en die band levert uiteindelijk meer klanten, cliënten, gasten, omzet op.

WOW

Creëer een enorm bereik

Bij dit soort content pak je helemaal uit. Deze video’s zijn meestal onderdeel van een grote marketingcampagne en creëren vaak een enorm bereik.

Over de video

Weet waar je aan toe bent

Soort video: Bedrijfsfilm
Opdrachtgever: SFI
Kosten soortgelijke video: €1.500,- tot €25.000,- Ex BTW 

Dienstverlening

Waar wij jou mee kunnen helpen

Wil je een  
bedrijfsfilm?
3D presentatie?
commercial?
aftermovie?
werving video?
instructie video?
dronefilm?

Maak een afspraak en wij maken een concept voor jouw video. Na akkoord op het concept schrijven wij het script en plannen een draaidag in. Na oplevering van de eerste versie volgt een feedbackronde. Deze feedback verwerken wij in versie twee.  Als er geen opmerkingen meer zijn ontvang je de “Final Version” en kan het verspreiden van jouw unieke video beginnen!

Vraag informatie aan